Címlap Arc Megmenekült a...

Megmenekült a rákbeteg édesanya a jószívű pécsieknek köszönhetően!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig egy hónapja adtunk hírt Kovács Izabelláról, aki az egyetemi városrészben él együtt édesanyjával és 9 hónapos kislányával. A családot mindössze 52 ezer forintos gyesből tartja el, lakásukban nem sokkal cikkünk megjelenése előtt a meleg vizet és az áramot is kikapcsolták. A Pécs Aktuál felhívására azonban példaértékű összefogás jött létre, Izáéknak pedig megoldódott a lakhatásuk.

Az esetről korábban itt írtunk bővebben:

A minap levél érkezett szerkesztőségünkbe, amelyben Iza köszönetet mond, hiszen sikerült elköltözniük.

Helyzetünk hatalmasat változott , Önök és természetesen minden JÓSZÁNDÉKÚ EMBER ÁLTAL AKIKBEN MARADT MÉG EMPÁTIA és anyagiakban támogattak Bennünket. Sikerült kivennünk egy albérletet Pécsett. Immáron zárt bejárati ajtó mögül írom Önöknek soraim. Biztonságban tudva Édesanyámat és Gyermekemet. 

– írja a pécsi édesanya.

Mint írja, a megélt 10 hét traumája örök marad, de kárpótolja, hogy a gyermeke nem fog rá emlékezlni.

Tudják nap mint nap a sírás fojtogat a boldogságtól és egyben attól a szörnyű 10 héttől amit áram, meleg víz és bejárati ajtó nélkül kellett átélnünk. Örök hálám Önöknek a PécsAktuálnak! Szavakkal le nem írhatom köszönetem a segítségükért!!!

Íme a teljes levél: