Címlap Arc Mészáros Lőri...

Mészáros Lőrinc tanácsára INDUL az előválasztáson a pécsi főátvilágító ügyvéd is!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy rövid videóban jelentette be közösségi oldalán Bodnár Imre ügyvéd, hogy elindul az előválasztáson – Mellár Tamás ellen, pontosabban annak helyéért a Baranya 1-es körzetben.

Mint mondta, megfogadta Mészáros Lőrinc tanácsát, aki azt találta mondani egyszer gyerekeknek, hogy „legyetek bátorok”.

Mint mondta, elhatározását nem csak az ország legismertebb vőlegényének bátorsága inspirálta, hanem nagyon büszke a pécsi átvilágításokra is. Szerinte ezt – mármint azt, ahogyan Pécsett átvilágított – országos szinten is használni kellene.

„Garantálom, hogy amit Pécsett elértünk, azt országos szinten is megvalósítjuk”

– ígérte, hozzátéve, hogy neki van energiája és elképzelése is, hogyan kellene ezt csinálni. Mint mondta, szerinte ugyanis „a pécsi elszámoltatás módszere, terjedelme és eredményei országos szinten is kiemelkedőek”.

(Érdekes, annak ellenére gondolja így, hogy egyelőre nem sok kézzelfogható eredménye van ezeknek az átvilágításoknak, „elszámoltatásoknak”, a nyilvánosság pedig végképp szinte semmit nem tudhat ezekről, csak sajtónyilatkozatok szintjén találkozhatott a közönség ezekkel az információkkal. Egyetlen hatóság sem kezdeményezett vádemelést eddig egyetlen egy ügyben sem; igaz az ügyvéd reménykedik abban, hogy ilyenre sor kerül majd – a szerk.)

Hogy ez az egész egy őrületes trollkodás-e a pécsi átvilágításokért felelős ügyvédtől, vagy tényleg komolyan gondolja a politikai szerepvállalást, arra a napokban rákérdezünk nála.

Egyelőre úgy néz ki, mintha tényleg komolyan belekóstolna a politikába Bodnár immár felválltan és hivatalosan is, nem csak a háttérből.

Ha komolyan gondolja, és nem egy fura vicc ez az egész, akkor mindez jelentheti azt is, hogy

Bodnár úgy hiszi magáról, ő jobban csinálná a pécsiek érdekképviseletét Mellár Tamásnál, és Nemes Balázsnál is,

akik között komoly verseny van jelenleg is a 2022-es országgyűlési választáson való elindulás „jogáért”.