Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Van pénzem! Ha tanulnak, szorgalmasan dolgoznak, teszik a dolgukat, akkor elegendő vagyont tudnak ahhoz gyűjteni, hogy abból boldoguljanak”

– jelentette ki magabiztosan Péterffy Attila arra a kérdésre, hogy igazak-e azok a hírek, miszerint a polgármesteri kampányát Puch László legendás egykori MSZP-pártpénztárnok finanszírozta. Pécs polgármestere ezt sületlenségnek nevezte, és arra a kérdésre, hogy ha nem Puch, akkor ki az ő kenyéradó gazdája, és ki fizeti a kampányait, válaszolta a fentieket.


Megmutatjuk videóban is ezt a rövid párbeszédet a mai közgyűlésről, a teljes vita, illetve kérdezz-felelek elérhető az ülés közvetítésében.


Aranyat érő tanácsok

Érdemes egyébként megfogadni Péterffy Attila tanácsait, szó szerint akár aranyat is érhetnek. A pécsi polgármesternek ugyanis igen masszív aranytartaléka van, más értékek mellett. Aki szertne mélyebben vájkálni Pécs első emberének zsebében, annak ezt ajánljuk: