Móric

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péterffy volt munkahelyéről érkezik az új BIOKOM vezető

//

Aki egyébként a volt MSZP-s alpolgármester, Meixner András fia: Meixner Barna. A nem rég kinevezett ügyvezető mellé érkezik társ-ügyvezetőnek. 

A pécsi önkormányzat kiadványa tudatta, hogy a Biokomnál a jelenlegi ügyvezető tartós akadályoztatása miatt társügyvezetőként dolgozna novembertől Meixner Barna. Mi úgy tudjuk, hogy a Kiss Tibor volt cégvezető helyére kinevezett Genczler István beteg, emiatt igen nehezen tudja ellátni a feladatatát. Kerestük a szakembert, de nem fogadta a hívásunkat.

Meixner Barna 41 éves és a Leőwey Klára gimnáziumban érettségizett. A Veszprémi Egyetemen okleveles környezetmérnökként, a PTE Állam és Jogtudományi Karán jogi szakokleveles mérnökként végzett.

Pályáját Pécsett kezdte, 2003-tól a Pannonpower Holding Rt-nél, majd 2005-től a Mecsek Öko Környezetvédelmi Zrt-nél volt környezetvédelmi mérnök.

2007-től mostanáig ugyanannál a vállalatnál dolgozott, csak annak neve és tulajdonosa változott az évek során: 2010-ig üzemfelügyeleti és környezetgazdálkodási osztályvezető volt a PANNONPOWER cégcsoportnál, majd a Dalkia Energia Zrt-nél dolgozott környezetvédelmi és munkavédelmi vezetőként, végül a Veolia Magyarország Társaságcsoportnál volt környezetgazdálkodási vezető – ismerteti önéletrajzát az önkormányzati kiadvány. 

Címlapkép forrása: veolia.hu

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Szeptember 15-ig érdemes igényelni a diákhiteleket

Következő sztori

Közel 9 ezren végezték el sikeresen az Újratervezés programot

Legutóbbiak innen: Arc

bool(false)