Címlap Arc Zászlót bonto...

Zászlót bontott Magyar Péter: új pártot épít, amit „nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni”!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt hetek „meglepetésembere”, Varga Judit volt férje, a NER-ből pár napja kicsekkolt Magyar Péter nagy bejelentést tett közösségi oldalán. Mint írja: „Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért.”

„Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni. Itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot. Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot!”

– közölte. Szerinte, „ha így teszünk, a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Zászlókat a magasba, fel, győzelemre! Itt az idő, most vagy soha!”

Magyar Péter teljes posztja itt látható:Magyar Péter akkor bukkant fel a közéletben, miután (volt) felesége, Varga Judit a kegyelmi botrány hatására – Novák Katalint követően – lemondott közéleti szerepléséről és visszavonult a politikától. Magyar elsőként a Partizánnak adott hosszú interjút, amit itt lehet visszanézni és amit már több mint 2 millióan láttak. A napokban pedig a Telexnek is hosszasan beszélt, igaz, akkor már jóval visszafogottabb volt.