Címlap Baleset Összesen tize...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy óra alatt öt baleset is történt szombat délelőtt az M1-es autópályán, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. azt közölte az MTI-vel, hogy Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés. Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött. Bőny közelében három autó ütközött, Győr közelében szintén három autó karambolozott, ahogy Ikrénynél is.

Az információk szerint egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódások keletkeztek.

Az ünnepek után érezhető, hogy erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keleti irányból nyugatra. A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni.  

Indulás előtt mindenkinek érdemes tájékozódnia az aktuális forgalmi helyzetről, továbbá nagyobb menetidővel kell számolni. Közlekedjen mindenki óvatosan, fokozott figyelemmel!