Benyomva törte össze más kocsiját

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem volt érvényes vezetői engedélye, a tulajdonos tudta nélkül használta a járművet és az ittasság gyanúja is felmerült annál a férfinál, aki egy villanyoszlopnak csapódott Sellyén - olvasható a police.hu oldalán.

 

Jármű önkényes elvétele, valamint járművezetés ittas állapotban bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság egy 35 éves sellye férfi ellen. A férfi szeptember 6-án 10 óra körül Sellye belterületén közlekedett egy személygépkocsival, amikor a járművel az út mellett álló villanyoszlopnak csapódott.

A helyszínen alkalmazott alkoholszonda a gépjárművezetővel szemben pozitív jelzést mutatott, ezért őt előállították további mintavételre, amely igazolta az alkoholfogyasztás tényét. A baleset körülményeinek tisztázásakor az is kiderült, hogy a férfi érvényes vezetői engedély nélkül, valamint jogtalanul használta az autót, mivel a gépkocsit a tulajdonos pár nappal korábban karosszériajavítási munkák elvégzése miatt hagyta nála.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte, ellene az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indítottak a rendőrök.

Előző sztori

Durvuló adatok: 25 újabb beteg Baranyában, 576 új fertőzött az országban

Következő sztori

A világon elsőként magyar betegek kaphatják a Covid okozta citokinvihar elleni terápiát

Legutóbbiak innen: Balhé