Gyorshír: Egy autókereskedőt pakolhatnak be a Tüke Busz igazgatóságába Pécsett!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Aki teljesen véletlenül nagy támogatója volt az MSZP-nek és Péterffy Attilának is.

Egyre gyanúsabb, hogy valamiféle megmagyarázhatatlan vonzalmat érez a városvezetés az autókereskedők iránt, ugyanis most egy újabbat hoznának pozícióba Pécsett, nem is akárhogy!

Egy közismert baloldali, MSZP-közeli figuráról van szó, akit a Pécs Aktuál értesülése szerint a Tüke Busz igazgatóságába szeretnének beültetni – talán ezekben a percekben. Ebben ugyanis rövid időn belül dönteni szeretne a polgármester – értesültünk, de a képviselőket sem avatták be igazán az ügybe korábban.

Úgy tudjuk, valamiféle vélt, vagy valós törvénytelenségre hivatkozva elmozdítanák a Tüke Busz jelenlegi igazgatóságát, és teljesen újrarendeznék a sorokat. Feljelentést azonban nem tesz a városvezetés – értesültünk, hanem erre szeretnék majd “megkérni” az új igazgatóságot. Hogy ennek mi az oka, mit is találtak pontosan és mikor; ezekre a kérdésekre egyelőre csak ellentmondó válaszokat kaptunk, így később visszatérünk rá.

Az biztosnak tűnik, az MSZP-s autókereskedő bármit is elvállal, amire “megkérik”. Korábban pénzzel és más típusú segítséggel is támogatta a kampányt, illetve a pártot és annak egyes szereplőit – magyarázták forrásaink.

Hirdetés
Előző sztori

Újra megemelte a saját fizetését a városvezető koalíció Pécsen!

Következő sztori

A jelek szerint elengedték ’22-őt a pécsi szocialisták, a ciklus végéig tervezhetnek csak!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1