Címlap Balhé Hamisítottak ...

Hamisítottak egy közösségi oldalt Pécsen, hogy üssenek egyet Bognár Szilvia frakcióján

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meglehetősen aggódhat valaki a baloldali városvezetésből csalódottan kivált három képviselő miatt, akik – immár függetlenként – az úgynevezett Tiszta Kezek Frakcióját alapították meg közösen. Nevüket és fotóikat ellopva ugyanis hamis oldalt kreáltak a nevükben a Facebookon – tájékoztatta szerkesztőségünket Bognár Szilvia, Hencsei Zsolt és Topán László.

Azt írták:

Karaktergyilkolás újratöltve

„Csalók a frakciónk nevével ez év januárjában hamis Facebook-oldalt hoztak létre, amit azonban csak az elmúlt közgyűlés után fedeztünk fel. Valakik álprofillal, a fényképeinkkel illusztrálva hamis közléseket tesznek a közösségi platformon, azt sugallva, hogy azokat mi mondtuk.

Valós politikai terméket előállítani nem így kell és elveink szerint nem szabad ilyen alattomos eszközökkel operálni! Elhatárolódunk minden mások által a nevünkben közzé tett tartalomtól és mélyen elítéljük az effajta gazemberséget”

– közölte a Tiszta Kezek. Hozzátették:

„tudjuk, hogy kitartó munkánkkal sok ellentmondásra derítettünk fényt a helyi kormányzással összefüggésben és képviselőként folytatni fogjuk ellenőrzési feladatunkat akkor is, ha újabb platformon akarnak minket rossz színben feltűntetni”.

A hamis közösségi oldalt a frakció minden tagja, és „jelentős számú szimpatizánsai is jelentették a Facebooknak” – közölték végül.

A Tiszta Kezek Frakciónak nincs önálló közösségi oldala, akit érdekelnek a frakció körüli hivatalos hírek, azoknak IDE érdemes kattintania.