Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

“Kretén baromságnak” minősítette a Volvo-ügyet az egyik vádlott

/
Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Részletes nyilatkozatot ígért a Pécs Aktuálnak a pécsi Volvo-ügy egyik vádlottja, aki "hülyeségnek", "fatális baromságnak" és "kreténségnek" tartja az ügyészség napokban nyilvánosságra hozott vádiratát, amely szerint több mint 600 milliós kárt okoztak (volna) a pécsi önkormányzat cégének a "túlárazott" buszbeszerzéssel. 

Hirdetés

Amint arról a Pécs Aktuál beszámolt: élesbe fordult az elmúlt évek leginkább kérdéses ügye, amely komoly politikai támadásokra adott alapot. Úgy néz ki jelenleg, hogy nem alaptalanul. Az ügyészség szerint 600 millió forintnyi vagyoni kár érte az önkormányzati céget a túlárazott buszbeszerzések miatt. Az ügyészség vádat is emelt az ügyben, erről ebben a cikkben írtunk részletesen:

A hír miatt megkerestük az ügy vádlottjait, hogy mondják el az ő álláspontjukat is. Az egyik vádlott, Cs. András, aki “közvetítőként” szerepel az ügyészség anyagában, lapunknak előzetesen azt mondta, “hülyeség”, “fatális baromság” és “kreténség” mindaz, amit az ügyészség előadott.

– Jogilag is le fogjuk söpörni ezt az asztalról, mert ami itt történik, az minden határon túl van, minősíthetetlen – közölte, hozzátéve, hogy a héten részletesen is nyilatkozni fog; de előtte az ügyvédjével közösen megfogalmaznak majd egy közleményt is. – Nem lesz ennek szép vége – magyarázta.

Az ügyészség közleménye szerint az törént, hogy egy 2,9 milliárdba kerülő buszparkot végül 3,5 milliárdért vásárolt meg az önkormányzat cége egy közvetítő cégen keresztül pedig tudták, hogy olcsóbban hozzájuthattak volna.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

VIDEÓ! Fékezés nélkül rongyolt a munkaterületre a Renaultos

Következő sztori

Majdnem sikerült megúsznia, de tettenérték a pécsi zsaruk

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)