Címlap Balhé BRUTÁLIS: esz...

BRUTÁLIS: eszméletlenre rugdostak egy férfit a pécsi belvárosban!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves kovácshidai és egy 20 éves bostai férfit, akik a gyanú szerint június 27-én 6 óra körül Pécsett, a Bajcsy-Zsilinszky és a Cindery utca sarkán szóváltásba keveredtek két másik férfivel.

Ezt követően többször megütötték, megrúgták őket úgy, hogy az egyik sértett eszméletét vesztette.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Ellenük garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Egyes, nem hivatalos információk szerint a két férfibe azért kötöttek bele, mert melegek voltak; vagy annak tűntek. Ezt azonban egyelőre senki nem erősítette meg. A rendőrség mindössze annyit közölt a feltételezéssel kapcslatban, hogy a megvert férfiak szexuális beállítottsága nem közérdekű adat, de minden kürülményt megvizsgálnak. Mi úgy tudjuk, valóban két meleg fiatal volt az, akit megtámadtak miután kimentek az utcára egy szórakozóhelyről.