Címlap Balhé „Vissza...

„Visszataszító Magyarországozás” – az ellenzék rekaciója Péterffy Attila újabb mondására

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megint fura interjút adott a pécsi polgármester - írtuk meg hétfőn, miután Péterffy Attila a 24-nek beszélt a Pécsi Nemzeti Színház direktorválasztásáról, de nem minden szeletét bontotta ki az igazságnak, a lap pedig vagy nem tudott erről, vagy elhallgatta. A polgármesternek erre az interjújára érkezett a pécsi ellenzék reakciója, amelyet szó szerint közlünk.

„Megdöbbenéssel olvastuk Péterffy Attila tegnap adott interjúját, amelyben ‘visszataszítónak’ nevezte Magyarországot.

Ezzel a gyűlölködő kijelentésével Pécs balliberális polgármestere gyurcsányi mélységekbe jutott. Nem tudjuk, hogy őszintén gondolja-e így Péterffy Attila, vagy csak végrehajtja a DK elnökétől kapott színvonaltalan és felháborító kommunikációs utasítást, de egy biztosan állítható: ezzel a vállalhatatlan mondattal bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy Pécs polgármestere legyen.

Péterffy Attila még mindig amiatt duzzog és viselkedik elefántként a porcelánboltban, mert saját jelöltjével ellentétben a szakmai zsűri egyhangú és a színházi társulat elsöprő többségének támogatását élvező Lipics-Vidákovics duó lett a Pécsi Nemzeti Színház új vezetője.

Felszólítjuk Péterffy Attilát, hogy egyrészt haladéktalanul kérjen bocsánatot szégyenteljes kijelentéséért, másrészt pedig a kommunikációs hadviselés és másokra mutogatás helyett végre azzal foglalkozzon, amire megválasztották!

Fidesz Pécsi Képviselőcsoportja