Nyári szünetre megy a Könyv(fu)tár!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Már csak néhány napig tudjuk igénybe venni a Csorba Győző Könyvtár szolgáltatását, amelynek köszönhetően házhoz viszik a kiválasztott könyveket! Jön a nyári szünet!

A Csorba Győző Könyvtár a járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet alatt indította el szolgáltatását, amit a beiratkozott olvasók vehetnek igénybe. Térítési díj ellenében Pécs közigazgatási területén belül házhoz szállítják a kiválasztott könyveket, dokumentumokat. Egyszerre maximum 5 dokumentumot lehet így kikölcsönözni, ami nem csak könyv lehet, hanem például kotta, CD, DVD vagy hangoskönyv is.

Amennyiben a Könyv(fu)tár igénybevételével szeretné nyári olvasnivalóját kikölcsönözni, akkor érdemes mihamarabb elküldeni igényét, ugyanis hamarosan szünetelni fog a szolgáltatás. A könyvtár tájékoztatása szerint július 28-án szállítanak ki könyveket a szünet előtt utoljára, majd várhatóan szeptember 8-án lesz az első szállítási nap a szünetet követően.  A szolgáltatásról bővebben ITT lehet olvasni!

Jelenleg a könyvtárbuszok sem járnak, az egyes számú augusztus 25-én indul újra, a kettes számú pedig augusztus 22-én a könyvtár honlapján elérhető menetrend szerint.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

Remekelt a pécsi Bicsák Bence, hetedik lett a triatlonosok között!

Következő sztori

Borzasztó: tizenéves testvérpár fulladt a Balatonba Alsóbélatelepen!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1