Címlap Bulvár FRISSÍTVE: Me...

FRISSÍTVE: Meghalt Berki Krisztán, az ismert celeb

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Berki Krisztián egyik budapesti lakásához rendőrök és mentők érkeztek, mivel ordibálások hallatszottak ki onnan. A rendőrség megerősítette: meghalt Berki Krisztián – írja az Index.

Rendőröket és mentőket hívtak Berki Krisztián IX. kerületi lakásához, ahonnan már napok óta vitatkozás hangja szűrődött ki. Nem ez volt az első eset, hogy emiatt mentek ki a hatóságok.

A nyomozás érdekében lezárták a környéket, valamint a lépcsőházat is, ahová csak azok mehetnek be, akik ott laknak.

A Blikk szerint legalább négy rendőrautó és egy mentőautó érkezett a helyszínre, sőt a tudósítójuk látni vélte Berki feleségét, Mazsit az egyik mentőnél, valamint a celeb korábbi párját, Hódi Pamelát a közös gyermekükkel.

A rendőrség megerősítette a Blikknek, hogy meghalt Berki Krisztián. Az Origóval közölték, hogy haláleset miatt folyik nyomozás, azonban idegenkezűség nem vetődött fel, így nem gyilkosságról van szó.

Főpolgármester szeretett volna lenni

Az Index rövid összefoglalójából kiderül, hogy Berki Krisztián labdarúgóként kezdte pályafutását, az FTC vezérigazgatója is volt, azonban a közönség főképp azokból a televíziós műsorokból ismerheti, amelyekben szerepelt. Korábban egy párt alkotott Hódi Pamelával, akitől egy gyermeke született, Nati. Második feleségével, Mazsival pedig néhány hónapja jött világra lányuk, Emma.

Berki 2019-ben Budapest főpolgármestere is szeretett volna lenni, amiért nagy kampányt folytatott, azonban az utóbbi időben főképp büntetőfékezési és volt feleségével, Hódi Pamelával folytatott gyermekelhelyezési ügye miatt volt tőle hangos a sajtó.

FRISSÍTVE:

A BRFK megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy a helyszínen kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrség emiatt büntetőeljárást is indított.

A Blikk szerint Berki holttestére a lánya, Nati bukkant rá, aki éppen édesapjánál tartózkodott. A kislány ébredés után találta holtan az édesapját a teraszon. Ezt követően telefonált az édesanyjának, Hódi Pamelának, aki azonnal odasietett. 

(Borítókép: Instagram)