Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Stephanie Perk az IMDB nevű filmadatbázis szerint eddig 10 filmben kapott szerepet. Közösségi oldala szerint korábban egészséges ételek és italok influenszereként vált ismerté, majd a színésznői pályára lépett.

Foto: stephanieperk.com

Stephanie színpadi és filmszínésznő, aki nemrég végzett az egyik londoni drámaiskolában, a The Arts Educational Schoolsban. Olyan tanároktól tanult, mint Mel Churcher, Dee Cannon és Johnathan Firth, és tagja az Ivana Chubbuck színészstúdiónak Los Angelesben.

Stephanie nemrég fejezte be a George Somner által rendezett Kill Them With Kindness című film forgatásét, és szerepelt a londoni Andrew Lloyd Webber Alapítvány Színházában Bertolt Brecht A Harmadik Birodalom félelme és nyomora című színpadi produkciójában is, amelyet Lucy Sheen rendezett. Mindig készen áll a kalandra: aludt az Amazonas erdeiben, táborozott egy nomád családnál Mongóliában, kiugrott egy repülőből Új-Zélandon, és túrázott Nepálban – olvasható a 12 karácsonyi játék főszereplőjének internetes oldalán.

A sztori

Olive, aki játéktervezőként dolgozik, azért küzd a munkahelyén, hogy csúcstechnológiás játékkoncepciót dolgozzon ki, de főnöke ragaszkodik a saját termékfejlesztési elképzeléséhez. Eközben kiderül, hogy nagymamája, Magdalena nem tud hozzá elmenni karácsonyra, ezért Olive Magyarországra repül, hogy magával vigye. Egy kisvárosban Olive találkozik Andrással, egy helyi asztalossal, és a kezdeti összetűzés ellenére a hagyományos játékkészítés miatt elkezdenek kötődni egymáshoz. A nagymama hagyományos játékkészítéssel foglalkozik, így Olive is rájön, hogy inkább ilyen játékokat szeretne tervezni. Az ötlet főnökének is tetszik, aki előléptetést ajánl neki, de ő inkább úgy dönt, hogy itt marad Andrással és átveszi nagymamája játékműhelyét.

Részlet a filmből:

Video: twelvetoysofchristmas.com