Címlap Bulvár Romantikus: A...

Romantikus: A kozármislenyi műjégpályán kérte meg kedvese kezét a helyi polgárőr!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy ötletes, romantikus, izgalmas esti „akció” keretében kérte meg kedvese kezét a kozármislenyi polgárőr, Háhl Zsolt. Mindenkit megnyugtatunk: Horváth Lilla igent mondott!

Egy átlagos napnak indult… – ezzel a mondattal vezeti fel Háhl Zsolt a nemrég közzétett Facebook-bejegyzését, amelyhez videót is csatolt. A drónfelvételen látható, hogy polgárőrök (Háhl Zsolt és Horváth Lilla) érkeznek a már bezárt műjégpályához, ahol aztán váratlan események történnek.

– Egyszercsak beugrott ez az ötlet! – mesélte a Pécs Aktuálnak a 38 éves kozármislenyi polgárőr, Háhl Zsolt.

Szépen leszerveztem mindent: megbeszéltem a helyi polgárőrség főnökével, hogy telefont kapunk tőle, amely során riaszt minket, miszerint egy meghibásodott drón repked a műjégpálya felett, menjünk, segítsünk leszállni, biztosítsuk a terepet.

Természetesen a műjégpályán is tudtak mindenről, így amikor odaérkeztünk, mindenki gyanútlanul tette a dolgát, takarították a jeget. A drón ott lebegett a pálya felett, szép lassan lejjebb ereszkedett, s akkor látszott, hogy egy kis zacskó van ráerősítve. Levágtam, aztán odamentem a Lillához, hogy nézzük már meg, mi lehet benne – mesélte a polgárőr.

Lilla egészen az utolsó pillanatig semmit sem sejtett. Aztán a dobozból előkerült egy gyűrű, a lovag féltérdre ereszkedett, s ekkor már nyilvánvaló volt, hogy lánykérés történik este a jégpálya közepén.

– Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sült el az egész, annak pedig méginkább, hogy Lilla igent mondott! Két és fél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, össze akarjuk kötni az életünket!

Sok boldogságot kívánunk Lilla és Zsolt!