Ottó

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyetlen COVID-os beteg sincs már Pécsen kórházban

/

Üresen áll a 800 férőhelyes pécsi Koronavírus Ellátó Központ - tudta meg a Pécs Aktuál.

Hirdetés

Kollár Lajos, az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszteri tanácsadója és nem mellesleg pécsi professzor árulta el szinte véletlenül, hogy egyetlen koronavírusos beteg sincs már a pécsi kórházakban és lélegeztetőgépen sem. Sőt, azt is mondta, hogy a 800 ágyasra bővített Pécsi Koronavírus Ellátó Központ is teljesen üres, egyetlen beteg sincs ott. Pedig alig két hete még elképesztő mozgósítás folyt az intézményben, erről mi is beszámoltunk akkor:

Kollár professzor most azt mondta a HírTV-ben, hogy nagyon kevés koronavírusos beteg lehet az országban, a számuk az ötezret sem érheti el. Egyelőre ezek ugyan becslések – mondta, mert még nincs kész az országos vizsgálat és szűrés kiértékelése, de szerinte ez a szám nem igen fog változni ezután sem. Ez után mondta a professzor, hogy sok intézménnyel beszélt a napokban, köztük a pécsivel is, ahol nincs is beteg.

Előző sztori

Nyolc pontos együttműködést követelnek a kormánytól a "szabad városok", Pécs is

Következő sztori

Nyitnak az iskolák pár napon belül

Legutóbbiak innen: Egészség