Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig gyűlik a pénz a cuki vöröspandák pécsi otthonára

/

Félidőhöz ért a Pécsi Állatkert közösségi finanszírozási kampánya. A vöröspanda-kifutó megépítéséhez szükséges kétmillió forint 26 százaléka gyűlt össze csak eddig.

Hirdetés

A kis panda nőstény ikerpár pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. július. 6-án született Franciaország egyik állatkertjében. A cuki panda-ikerpár Pécsre költöztetéséről idén döntött a Pécsi Állatkert.

A koronavírus járvány azonban brutális bevétel kiesést okozott a Pécsi Állatkertnek, ezért abban bíznak, hogy a közösségi összefogás segíteni fog és az adoányozókkal közösen képesek lesznek összehozni a vöröspanda-kifutó megépítését.

Akik szeretnék támogatni az állatkertet és a vöröspanda-kifutó megépítését, azok egy rövid regisztráció után a tokeportal.hu/pecszoo oldalon tehetik ezt meg.

Akik a legtöbb pénzt ajánlják fel a ZOO-nak, elnevezhetik majd a két pandát.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Nem mondott le a mohácsi polgármester, feloszlatták mögüle a testületet

Következő sztori

Kevesebb halált: összefog Pécs, Szeged és Debrecen

Legutóbbiak innen: Elmondom

bool(false)