Címlap Elmondom Elképesztő: s...

Elképesztő: szagos karácsonyi szeretetadomány egy ismeretlentől

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felháborodott olvasónk írt levelet szerkesztőségünknek, amelyben arról panaszkodik, hogy valaki a szenteste előtti nap hajnalára orrfacsaró szagot árasztó, nem mellesleg esztétikusnak sem nevezhető emberi ürüléket hagyott – „adományozott’? – egy pécsi belvárosi társasház ajtaja előtt.

Sajnos egyre gyakoribb, hogy emberi ürüléket kennek társasházunk oldalára, az elmúlt hónapokban többször is akadt rá példa. De az, hogy karácsony közeledtével valaki éppen a lépcsőház bejárati ajtaja elé sz@rjon egy nagy adag kupacot, már végképp felháborító

– kezdte írását háborgó olvasónk.

Az egyik pécsi belvárosi társasház lakója ugyan nem tudja, hogy egy hajléktalan, esetleg a közeli kocsma egyik illuminált állapotban lévő vendége volt-e a kéretlen „adományozó” (a szórakozóhely vendégei ugyanis rendszeresen körbepisilik az épületet és a környékét), de szerinte elképesztő, hogy az ismeretlen miért nem tudta pár lépéssel arrébb, a közelben lévő bokrok takarásában elvégezni a dolgát. (Ráadásul az ajtó előtt mozgásérzékelő kapcsolja fel a lámpát, tehát „alkotótevékenysége” nem maradt titokban – nem úgy, mintha azt a sötétben végezte volna…)

Sajnos tehetetlenek vagyunk az emberi bunkósággal szemben

– szögezte le olvasónk, aki hozzátette, hogy azért a délután folyamán nagyjából sikerült eltüntetni a nyomok nagy részét…

Mit lehet erre mondani? No comment…