Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsett kezd új projektbe a gasztroguru!

/

Ha a pécsi és Pécs környéki gasztronómiáról beszélünk, nem mehetünk el Teleky Zoltán neve mellett. A séfhez több étterem (Teleky Bistro, Room Bistro, Kiskastély Vendéglő és korábban Zsolnay Étterem), gasztrofesztivál (Pécsi Szelet) és nemes projekt is fűződik, ezért érdemes szorosan követni a körülötte zajló változásokat.

Változás márpedig mindig van, Zoli nemrég úgy döntött, hogy megválik hőn szeretett bólyi éttermétől, a Kiskastély Vendéglőtől. Az eladásnak egyetlen oka van, a váltás.

Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a bólyi Kiskastély Vendéglő üzemeltetését egy gondos gazdának továbbadnám, mert úgy alakul az életem, hogy a következő időszakban egy új projekt várhatóan teljes egészében le fogja kötni az erőmet.

– fogalmaz Zoli Facebook posztjában, a Pécs Aktuálnak pedig hozzátette, nem megy messzire, sőt, újra “visszatér” Pécsre, és itt kezd új vállalkozásba. Azt is hangsúlyozta, hogy nem szabadulni akar bólyi éttermétől, hiszen az “jobban pörög az étterem, mint bármikor”, hanem saját erőforrást felszabadítani. https://www.facebook.com/teleky.zoltan/posts/10223046789696349

Az új projekttel kapcsolatban elárulta, hogy semmiképpen nem kezd bele a második hullám előtt, úgyhogy legkorábban is a jövő év elején lehet majd róla hallani újra. Mi mindenesetre résen leszünk, és amint tudunk, beszámolunk a legfrissebb információkról!

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ha kell egy jó beadás vagy egy finom torta, szólj a Turinak!

Következő sztori

Újdonságok a pécsi Hullámfürdőben

Legutóbbiak innen: Arc

bool(false)