Címlap Gazdaság Pécsre is jut...

Pécsre is jutott a 115 millió forintból, amit az amerikai nagykövetség osztott szét médiumok között

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mérték Médiaelemző Műhely tett közzé egy listát arról, hogy mely médiumok mekkora támogatási összeget nyertek az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége által tavaly ősszel kiírt sajtófinanszírozási pályázaton – a szerencsés nyertesek között pécsi is van. A pályázat lebonyolításában, a befutók kiválasztásában és a pénzek odaítélésében a Mérték mellett – a Soros-bekötésűként emlegetett – Ökotárs Alapítvány nyújtott segítséget az amerikai nagykövetségnek – vette észre az Index.

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége által meghirdetett médiatámogatási pályázaton eddig összesen több mint 115 millió forintot osztottak szét a különböző hazai – balliberális érdekkörökhöz sorolt – orgánumok között.

Pécsett a Városházával és Péterffy Attilával szoros kötelékben repülő, hírekben egy jó ideje nem bővelkedő Szabad Pécs kapott 4 millió forintot, ami szép pénz, ugyanis például a jóval befolyásosabb és informatívabb Telexhez „csak” 7,8 millió, míg a 444-es Qubit-hez 6,4 millió, illetve a 444-hez most 10 millió jutott.

A támogatottak teljes listája itt látható:


Dőlnek a milliók Pécsre egyes szervezetekhez

Számos fórumon és csatornán keresztül, bőségesen érkeztek a milliók különféle pécsi szervezetkehz az elmúlt időszakban külföldről.

Erről egy listát itt lehet látni, ide kattintva érhető el az oldal:

A kép nagyítható kattintásra!

Nemrégen pedig megírtuk ezt is:


(Borítóképünkön Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője, tulajdonosa látható)