Címlap Hírek PÉCSI ISKOLÁB...

PÉCSI ISKOLÁBAN ÜTÖTT: Orrba vágta az idős férfi a 11 éves kisfiút, mert az csúnyán viselkedett

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idős férfi ütött meg egy 11 éves kisfiút, mert az rajta kuncogott - állítja Dominik édesanyja. Az eset az Apáczai Csere János Nevelési Központ Sportegységében történt. A Pécs Aktuálnak nyilatkozott a kisfiú anyja, aki elmondta: fia testnevelés órára ment, amikor a nagypapával találkoztak. Más forrásból úgy tudjuk: a fiú is heccelte a férfit.

Dominik kedden délelőtt testnevelés órára igyekezett, amikor találkozott a nyugdíjas férfival. Információink szerint egy szóváltást követően a férfi elveszítette a türelmét, majd ütött.

„A k.rva anyátokat nevessétek ki!”

– mondta az idős férfi, majd orron vágta a 11 éves kisfiút, Dominikot – mondta a Pécs Aktuálnak a gyerek édesanyja. Az idős férfi azon húzta fel magát, mert a fia hülyéskedett.

Orron vágta a 11 éves kisfiút az idős férfi

Nem tört el az orra, de 48 órát pihennie kell

Dominik az incidens után telefonon hívta édesanyját, aki nem tudott érte menni, mert dolgozott. A nagymama sietett az iskolához.

– Miután végeztem a munkámmal, felhívtam a háziorvost. Ő azt mondta, hogy mivel fejsérülése volt Dominiknak, vigyem be a kórházba. Ott megvizsgálták, szerencsére nem tört el az orra – mondta az anya.

„Fogja be a pofáját és menjen a fenébe, mi köze hozzá!”

A Pécs Aktuál egy másik forrásból úgy tudja, a fiú kezdte a kötekedést és be is szólt a nyugdíjasnak.

– Szemtanuk is elmondták, hogy a kisfiú beszólt a férfinak, mielőtt az ütés megtörtént – mondta az egyik, neve elhallgatását kérő informátorunk.

A nagypapa sajnálja az esetet, találkozót is kért a nőtől

Úgy tudjuk, hogy az esetet követően az idős férfi bocsánatot szeretett volna kérni a fiútól és az asszonytól is, de a találkozóra ezidáig nem került sor.

– Az iskola több dolgozója egyébként elítéli az efféle erőszakot – hangsúlyozta egy ott dolgozó, aki hozzátette: több gyereknek is magatartásbeli problémái vannak az iskolában.

Mit keresett a férfi pandémia idején az sportegységben?

A Pécs Aktuál úgy tudja, hogy az idős férfi korábban a sportegységben dolgozott. Nyugdíjas éveiben olykor bejár az intézménybe az automatához egy-egy kávéra és hogy beszélgessen a volt kollégáival.

Az eset kapcsán egyébként megtörtént rendőrségi feljelentés.