Címlap Hírek Békesi László...

Békesi László szerint az ellenzéknek ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A korábbi pénzügyminiszter szerint ugyanis a miniszterelnök-jelölt „megosztja, demoralizálja, elkedvetleníti, kiábrándulttá teszi és gyengíti a cselekvőkészségét” az egyesített ellenzéknek – vette észre az ATV.hu.

Békesi László háborús metaforákkal tette nyilvánvalóvá, ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől az ellenzéknek. Közösségi oldalán arról ír

„A vezénylő tábornokot megbízó haditanács tagjai – noha látják pozícióik romlását – egyenlőre tanácstalanok és határozatlanok.

Hiányzik az eltökéltség belőlük, hogy levonva a szükséges konzekvenciát, a minden téren untauglich parancsnokot leváltsa, leszerelje és tartalék állományba helyezze, helyette pedig megbízzon egy ütőképes, hiteles hadvezért az egyesített haderő irányításával,

akinek van esélye győzelemre vezetni csapatait a döntő küzdelemben”.

Miközben Békesi szerint a „legyőzendő ellenfél stabilizálja helyzetét és minden fronton erősíti pozícióit, hadállásai mögött mélyen beásva magát, várja a számára egyre biztosabb győzelemmel kecsegtető végső ütközetet”.

A választásokig egyébként alig 100 nap vissza.