Címlap Balhé Ellenzék: mon...

Ellenzék: mondjon le Pécs polgármestere, súlyos legitimációs válságba került!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Befutott a pécsi Fidesz reakciója is azzal kapcsolatban, hogy Péterffy Attilát kirúgná az őt polgármesternek jelölő szervezet, amiért szerintük antidemokratikusan vezeti a várost, felrúgva minden megállapodást és ígéretet.

A botrányos történetről ITT, ITT és ITT is írtunk.

A pécsi Fidesz azt reagálta érdeklődésünkre, hogy „a Mindenki Pécsért Egyesület mai közleménye után Péterffy Attila súlyos és feloldhatatlan legitimációs válságba került”.

„Péterffy Attila a pécsiek, köztük saját szavazói helyett és saját politikai közössége ellenében egy másik utat, egy szűk érdekcsoportot választott. Ezzel becsapta a választókat, a szövetségeseit, a pécsieket, akik nem azért támogatták őt korábban, hogy a szocialisták és pénzembereik, valamint néhány megvett megélhetési politikus érdekét képviselje a városházán”

– közölte az ellenzéki párt.

„Ebben az általa okozott morális és politikai válsághelyzetben Péterffy Attila egyetlen vállalható döntést hozhat: lemond a polgármesteri tisztségéről”.