Címlap Hírek Pécsi futó le...

Pécsi futó lehet az Erdő királya, az ország legjobbjai közé válogatták

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magyarország legnagyobb, futással foglalkozó portálja idén rendezi meg először a Global Running Day Awardot, ahová rögtön egy pécsi futót is beválogattak. Ez azt jelenti, hogy Nedjalkov Balázs már most az ország leginspirálóbb futói között van. Az ultrafutó Erdő királya kategóriában száll ringbe azért, hogy messze földre hírét vigye a Mecseknek és a sportág szeretetének. Segítsük egy szavazattal!!!

Nedjalkov Balázs, vagy ahogy sokan ismerik a közösségi médiából NedyBali közel tíz éve fut terepen. Edzései nagy részét reggel 5 órakor kezdi, természetesen a lakóhelye melletti erdei ösvényeken, hiszen szeret együtt ébredni az erdővel. Számára akkor kezdődik a nap, amikor a hajnali terepfutás véget ért.

Június 1., a Futás világnapja

A Global Running Day Awardot Magyarországon idén rendezik meg először június 1-én. A Futás világnapja az Egyesült Államokból indult azért, hogy népszerűsítsék a sportágat és a futók közösségét. Ez olyan jól sikerült, hogy volt olyan év, amikor több mint 2,5 millióan 177 különböző országból, becslések szerint 9,2 millió mérföldet futottak. Az ehhez a naphoz is köthető Global Running Day Awardot a Runner’s World hirdette meg.

A népszerűsítés mellett van Nedjalkov Balázs is

A pécsi futó napi 1,5-2 órát edz a Mecseken. Most viszont a Runner’s World által meghirdetett versenyen ő lehet az, aki az Erdők királya címet nyerheti el.

Szavazz Te is rá!

Nedjalkov Balázsra június 1-ig leadhatod a szavazatodat EZEN A LINKEN!

Balázzsal több interjúnk is volt már, hiszen ő az, aki egy munka után fogta magát és letekert az Adriára