Címlap Hírek Pécsre jön Ka...

Pécsre jön Kautzky Armand, Kerekes József és Beleznay Endre! Hogy miért?

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Körúti Színház a Meseautó és A tanú című előadással érkezik a Pécsi Nevelési Központba, olyan nagyszerű és országos hírű színészek főszereplésével, mint Kautzky Armand, Kerekes József, vagy a helyi illetőségű Beleznay Endre. „Endre pécsi és a pályafutása is Pécsen indult el. Ő hazatér a városba és én tudom, mennyit jelent ez neki, hiszen hazai színpadra lépni mindig nagy felelősség és öröm, de hatalmas stressz is egyben.”

A színház két kedvenc kultfilmünk színpadi feldolgozásával érkezik Pécsre

Galambos Zoltán társulata 17 éve járja az országot, megfordult már határon innen és túl. – Mindenhova elmegyünk, ahol szeretnek és várnak minket. Csodát tenni bárhol lehet, és teszünk is. Este 19:07 perckor kigyúlnak a fények és játszunk. Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy most április 20-án és 21-én Pécsre is megérkezhetünk két közönség kedvenc előadásunkkal, melyeket kétségtelenül ismer és idéz az egész ország – mondta Galambos Zoltán.

„Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk

Ez A tanú! Vagy „Egy lehelet, egy a párna.” Hát persze, hogy a Meseautó! Az ilyen nagy filmklasszikusoknál mindig oda kell figyelni, hogy minden, amit a néző megszeretett a képernyők előtt benne legyen az előadásban, miközben új elemekkel és ötletekkel modernné varázsoljuk, A tanú című előadásunkba így került be három nagyképernyős TV, mint díszletelem.”

Amennyiben sok kacagásra és jó zenékre vágyik, akkor április 20. 19:00 Meseautó. BŐVEBBEN ITT!

Ha pedig szeretné megtudni, hogy evickél át vidáman Pelikán József a történelem zivatarán, akkor április 21. 19:00 A tanú. BŐVEBBEN ITT!