Címlap Hírek ÚJABB LÉPÉSEK...

ÚJABB LÉPÉSEK: Telefonon hívható járőrpárral növelnék a biztonságérzetet Pécs keleti részén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécs vezetése további lépéseket tesz annak érdekében, hogy növelje a város keleti részén élők biztonságérzetét. Március elsejével ismét saját járőrpárt kap a városrész a Pécsi Közterület-felügyelettől, akiket mostantól egy állandó telefonszámon lehet elérni – írták a közleményben.

EZ A TELEFONSZÁM: +36203259140

És hogy miben tudnak majd segíteni?

A járőrpár reggel fél 9 és délután fél 5 között nemcsak ügyfélszolgálat jelleggel teljesítenek szolgálatot a Pécs-Keleti Közbiztonsági Centrumban, de a környéken is fognak járőrözni. Állandó telefonszámon is el lehet őket érni. Akinek mostantól problémája vagy bejelentenivalója van a városrészben, hívhatja a Pécsi Közterület-felügyeletet két emberét – írja a pécsi önkormányzat.

Azt akarja a város vezetése, hogy lehetőségeikhez mérten javítsanak az itt élők biztonságérzetén

Ebből a megfontolásból hozták létre a Pécs-Keleti Közbiztonsági Centrumot, ahol rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők közösen őrködnek a városrész biztonsága felett. Szintén kiemelt cél, hogy a pécsi közterület-felügyelőket minél inkább a város azon pontjain vessék be, ahol a lakossági visszajelzések szerint a legnagyobb rájuk a szükség.

(Kiemelt képünk illusztráció!)