Címlap Interjú Energikus, ha...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Telegdy Dániel – a rajongóknak csak T. Danny – énekes, rapper és dalszerző a 2019-ben kiadott Megmondtam című számával szerezte meg átütő sikerét és karrierje azóta is felfelé szárnyal. Az évek alatt többször is járt Pécsen, de legutóbbi fellépésén, az idei össznépi Gólyabálon is fergeteges bulit csapott.

– Elképesztően jól éreztem magamat, minden egyes alkalommal egyre jobbak a bulik, amikor lejövünk Pécsre. A közönség is szuper! – mondta az énekes.

ENERGIKUS, HANGOS, ÖRÖMTELI! – így jellemzi T. Danny pécsi rajongótáborát.

A dalszerző a tavaszi Pécsi Egyetemi Napok keretein belül is szórakoztatta a város lakóit, elmondása szerint azonban a mostani őszi fellépése még durvább volt.

– A tavaszi bulin egy kisebb teremben léptünk fel, most viszont megkaptuk a legnagyobb színpadot. Többen is voltunk, ezért sokkal nagyobb bulit tudtunk csapni! – tette hozzá boldogan.

Mindig helyszín- és közönségfüggő, hogy T. Danny éppen milyen dalokat játszik a koncertjén; nagy különbségek általában nincsenek.

– Pécsen azt vettem észre, hogy igazából minden működik. Szerencsére nagyon erős itt a tábor, nagyon szeretnek és én is nagyon szeretem őket, úgyhogy majdnem mindig az összes dalt el tudom játszani a setlistről.

Most az előadott dalok közül a kedvencem a Talán, mert az olyan érzelmes és erőteljes, hogy azt mindig jó élmény elénekelni. Illetve, a Megmondtam-nál a végén fel lehet robbani!

De T. Danny nemcsak az éneklésben, hanem a táncban is kiválóan megállja a helyét!

A Dancing with the Stars 4. évadának rekorddöntő versenyzője. A zsűrik és a rajongók is imádják, ahogyan hatalmas izomzatával rázza a rumbára.

– Mostanában az agyam nagyon átállt a táncra a DWTS miatt, és nagyon jólesik, hogy most kicsit kirángattak belőle és újra tudtam zenészként viselkedni.

Rengeteget próbálnak, a hét minden napján reggeltől estig, így a fiatal előadónak nincs sok szabadideje az év végét illetően, ez pedig nagyban befolyásolja a fellépéseket, sőt a minimumra kellett csökkenteni azokat, hogy kíméljék Danit.

Igyekszem minden erőmmel arra koncentrálni, hogy jól teljesítsek!

Új klip, új dal, új album, tánc és zenei fellépések mind egy időben. Hogy lehet ezt bírni?

– Sok minden fog még jönni idén, úgyhogy izgalmas lesz. Egy album az még biztosan jön a többi az legyen meglepetés! – mondta sejtelmesen.