Ismét karanténba került egy 17 fős ovis csoport Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kertvárosi Óvoda Testvérvárosok terei intézményének múlt hét közepén hatósági karanténba került egyik munkatársáról október 21-én derült ki, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Akkor egy kisgyermek és egy munkatárs kapta el a fertőzést, igazolt tesztjüket követően két csoport került karanténba. A mostani újabb fertőzés miatt a nemrég újraindult csoport minden tagját ismételten járványügyi megfigyelés alá helyezték - tájékoztatott sajtóközleményében a pécsi önkormányzat.

A Városközponti Óvoda Belvárosi Tagóvodájának újabb 3 munkatársáról igazolódott be, hogy elkapta a koronavírus fertőzést. Ebben az óvodában hétfőtől rendeltek el hatósági karantént, akkor a tagóvoda 13 munkatársa, a központi intézmény 2 dolgozója és egy 21 fős csoport került járványügyi megfigyelés alá.

Mint írják, 3 új fertőzött kontaktkutatása eredményeként 4 további dolgozó, valamint egy újabb, 17 fős csoport került karanténba.

A hatóság rendelkezése értelmében mindkét óvodai csoport járványügyi megfigyelése október 26-áig fog tartani.

Hirdetés
Előző sztori

Megjelent a poloskák ősellensége: megérkeztek Pécsre is a szamuráj darazsak!

Következő sztori

„Pécsett születtünk, pécsiek vagyunk, ismerjük a pécsi közönséget!”

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1