Ne menjen ügyet intézni a Búza téri ügyfélszolgálatra!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 25-től március 2-ig az új koronavírus járvány miatt átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás a pécsi önkormányzat szolgáltató cégeinek Búza téri ügyfélszolgálati pontján - tájékoztatott a pécsi önkormányzat.

A Búza téri irodaházban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Dél-Kom NKft. és a Tettye Forrásház Zrt. 1-1 alkalmazottjának koronavírus tesztje lett szinte egyidőben pozitív.  Az ideiglenes bezárás érinti a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatát.

A pécsi városvezetés tájékoztatása szerint szerdán a teljes épületben fertőtlenítő takarítást végeztek. Amennyiben a munkatársak tesztjei negatívak lesznek nyithat majd újra a Búza téri iroda.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. azt kéri ügyfeleitől, hogy ezekben a napokban telefonos, elektronikus, illetve postai úton intézzék ügyeiket az alábbi elérhetőségeken: telefonszám: 72 801 801, e-mail cím: [email protected].

Ahogyan a tavaszi átmeneti zár alatt, úgy most is biztosított lesz valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése telefonon, online vagy postai úton. A Tettye Forrásház Zrt. a nyomtatványokat, iratokat levélben, vagy e-mailben várja.

Ügyintézési lehetőségek:

telefonon: 06 80/811-111, 06 72/421-700

e-mailben: [email protected]

online ügyfélszolgálaton: tettyeforrashaz.hu/uszi

postai úton: 7602 Pécs, Pf. 33

műszaki hibabejelentés: 06 72/421-799

Friss, aktuális információk a TETTYE Facebook oldalán: facebook.com/tettyeforrashaz/

Annak érdekében, hogy egy pécsi család se maradjon ivóvíz nélkül, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. az újranyitásig csökkentett üzemmódban (szigorított beléptetés és egészségvédelmi intézkedések mellett) minden nap 9.00-10.00 óra között lehetőséget biztosít a nélkülözhetetlen személyes kontaktust igénylő előrefizetős kártyás mérők feltöltésére.

A Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. a Magyar Lajos utca 4. alatti központi ügyfélszolgálati irodájában várja a pécsieket, amennyiben ügyeiket csak személyesen lehetséges intézni.

A Dél-Kom NKft. Siklósi út 58. alatti központi ügyfélszolgálati irodája is a pécsiek rendelkezésére áll.

Pécs önkormányzata azt kéri minden kedves pécsitől, hogy lehetőség szerint részesítsék előnyben a szolgáltatók esetében is az online ügyintézési lehetőségeket.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
Előző sztori

Nem tudni, miért pont őt nevezték ki a Tüke Busz új vezérének!

Következő sztori

A legtöbb helyen feloszlik a köd, és naposra fordul az idő

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1