Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb 15 koronás beteg itthon

Ezzel 4746-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

A koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma nem emelkedett, továbbra is 605. Ami pedig a gyógyultakat illeti ez a szám: 3527.

A jelenleg az aktív fertőzöttek száma: 614.

Kórházban 62 koronavírusos beteget ápolnak jelenleg, közülük öten vannak lélegeztetőgépen. Az oldal adatai szerint 7492-en vannak hatósági házi karanténban.


A járvány továbbra is jelen van, és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van.

Hirdetés


Emlékeztetnek arra, hogy a további szigorítások elkerülésére vezették be a beutazási korlátozásokat. A sárga és piros besorolású országokból hazatérőknek, valamint mindazoknak, akiknek a járványügyi kontaktkutatás következtében elrendelik, hatósági házi karanténban kell maradniuk.

Baranyában eggyel növekedett a fertőzöttek száma, immáron 54 koronavírus által megbetegedett emberről tudnak összesen.


Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Videó
Előző sztori

Ez a férfi molesztált egy nőt Pécsett, egyelőre nem találják!

Következő sztori

Lezárják Kertváros egyik legforgalmasabb csomópontját

Legutóbbiak innen: Koronavírus

bool(false)