Bűncselekményre utaló jeleket fedezett fel a HACS igazgatója a halála előtt!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.


Lapunk megbízható, hiteles forrásból megtudta, a Pécsi Helyi Akciócsoport igazgatója, dr. Haffner Tamás volt az, aki bűncselekményre utaló jeleket fedezett fel a munkahelyi számítógépében, amelyek alapján azt gyanította, hogy

feltörhették a gépét; ezzel pedig esetlegesen hozzáférhettek illetéktelenek fontos és bizalmas adatokhoz is.

Búcsúlevelében – amit a családjának írt – erre is kitért.

A Pécs Aktuál úgy tudja, ez a momentum lehet az, ami miatt a rendőrség nyomozást indított; tehát nem arról van szó, hogy ő maga keveredett bele valamiféle bűncselekménybe.

Hogy dr. Haffner Tamás sejtése nem alaptalan, azt mutathatja, hogy már több mint egy hónapja vizsgálódik a rendőrség, ahogy azt megerősítették lapunknak.

Mint azt megírtuk, a Pécsi Rendőrkapitányság igen szűkszavúan csak annyit közölhetett lapunkkal korábban, hogy „a közigazgatási hatósági eljáráson túl az összes körülményt vizsgálva a Pécsi Rendőrkapitányság információs adat vagy rendszer megsértése miatt nyomozást rendelt el, amelynek részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni.

Mint megtudtuk, a 32 éves fiatalember súlyos depresszióval küszködött, de ezt a munkahelyén és tágabb környezetében senki nem tudta.

Hirdetés
Előző sztori

JÓ HÍR PÉCSRŐL: allergiaellenes orrspray is legyőzheti a koronavírust

Következő sztori

2853-mal nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1