Címlap Közélet Kemény: a 78 ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere feleségül vett egy nála hatvan évvel fiatalabb, helybéli lányt. A menyasszony most töltötte be 18. életévét, van egy egy négyéves kisfia (a helyiek szerint egy harmincas éveiben járó férfitól).

Egy helyi, nyolcvanas éveiben járó nő a Blikknek azt nyilatkozta, hogy megdöbbentette az esküvő.

Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban

− közölte.

Egy másik helybéli egészen másként vélekedett, nem osztotta az aggodalmakat, mint mondta, közte és a férje közt harminc év a korkülönbség, mégis három gyereket neveltek fel. Őt az sem érdekelte, ha megszólták érte. Ahogy fogalmazott:

A szerelem ha jön, akkor az jön.

A nászt egyébként rengeteg falusi látni akarta. A násznép elvonulta után még vagy félórát tartott a csődület, majd lassan kiürült a tér. A helyi fagylaltos boldogan állapította meg, hogy minden fagyi elfogyott, és azt kívánja, hogy legyen még sok ilyen világraszóló esemény Kunhegyesen − írta meg a lap

(Fotó: Blikk/Fuszek Gábor)