“Köszönjük Páva Zsolt” feliratok lepték el Pécset!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A város számos pontján folyik kisebb, nagyobb, vagy akár több százmilliós fejlesztés, felújítás, amiket még az előző városvezetés indított el. Erre akarták figyelmeztetni a pécsieket azok az ismeretlenek, akik "Köszönjük Páva Zsolt. Köszönjük Fidesz!" feliratú "mini plakátokkal" ragasztották tele a várost - a szerkesztőségünknek küldött fotók szerint.

Egy néhány soros levelet, és sok fotót küldött szerkesztőségünknek egy ismeretlen. A képek alapján úgy tűnik, hogy a város számos pontjára ragaszthattak fel ilyen “mini plakátokat”:

Azt írták, hogy

“Nem vagyunk fideszes aktivisták, de elegünk van abból, hogy a városvezetés elhallgatja azt, ami ebben a városban történt, vagy történik. Ezért ragasztottuk fel az A/4-es lapokat, hogy mindenki tudja, kinek köszönhetik a felújításokat. Az a célunk ezzel, hogy végre az új városvezetés is kezdjen el dolgozni!”

A fotók szerint jó pár pécsi helyszínt bejárhattak – éjjel.

Arról már írtunk korábban, amikor az ellenzéket nagyon kiakasztotta, hogy a városvezetés – szerintük – elhallgatta az előző vezetésnek köszönhető eredményeket, és most “ezekkel villog“.

Egy másik közleményben pedig úgy fogalmazott az ellenzék, hogy

“Bízunk abban, hogy a pécsiek nem dőlnek be a politikai ámításnak és a politikai boszorkányüldözésnek, amely Pécsett folyik, hanem átlátják és megértik, hogy miről szól ez valójában. Joggal gondoljuk úgy, hogy Péterffy Attila elmúlt 9 hónapos semmittevését próbálja palástolni ezekkel a méltatlan akciókkal, mert eddig nem tudott mást átadni és felavatni ebben a városban, csak amit az előző városvezetés kiharcolt és elért.”

Ezen közlemény után azonban “csoda történt” a városban, és az elektromos buszok átadó ünnepségére a városvezetés meghívta Páva Zsoltot és Hoppál Pétert is. Írtunk is erről. Bár ezt rendkívüli gesztusként adták elő a városházi médiumok és más lakájmédiumok, valójában azonban nem példa nélküli az ilyen akció. Páva Zsolt ugyanis az EKF-hez köthető projektek kommunikációjára meghívta az előző városvezetést annak idején, amikor az időközi választásnak köszönhetően “idő előtt” vehette át a város irányítását 2009-ben. A Tudásközpont alapkövét például Tóth Bertalannal közösen rakták le, együtt parádéztak.

UPDATE: Jól megkaptuk. Megint.

Hirdetés
Előző sztori

Pénteken a sok napsütés mellett kevés fátyol- és gomolyfelhő várható

Következő sztori

Újabb 24 COVID-19 fertőzött itthon, ketten meghaltak

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1