Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Nem elérhető az Index.hu

Nem működik a hírportál domainje, vagyis egyelőre nem elérhető a lap. Ma derült ki, hogy a napokban kinevezett új vezérigazgató lemondott pár nap után.

Hirdetés

Egyre több a negatív hír az Index körül, most éppen az, hogy egy ideje nem elérhető az oldal. A portál a közösségi oldalán azt közölte, hogy “az üzemeltetéstől azt a tájékoztatást kapták, hogy az Index a netszolgáltatójánál bekövetkezett áramszünet miatt nem elérhető. Hamarosan visszatérnek, a szolgáltató dolgozik a hiba elhárításán”.

Kedves Olvasóink, az üzemeltetéstől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Index a netszolgáltatójánál bekövetkezett…

Közzétette: Index.hu – 2020. június 30., kedd

Ma derült ki, hogy június 30. hatállyal távozik a posztjáról és a cégtől Ződi Zsolt, az Index vezérigazgatója. Ződit egy hete, Pusztay András addigi vezérigazgató lemondása után nevezte ki a cég élére Bodolai László, az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke – olvasható a 444-en.

Ződi távozásáról az Index szerkesztősége a közvéleménnyel egy időben, Bodolai nyilvánosan megjelent közleményéből értesült csak.

UPDATE (14:35): Újra működik az Index.hu, sikerült elhárítani a hibát

Hirdetés

Előző sztori

10 milliós keretből 150 kisgyerek táborozását segíti a pécsi önkormányzat

Következő sztori

15 millióból indítaná be Pécs turizmusát az önkormányzat

Legutóbbiak innen: Közélet