Újabb milliókkal gazdagodnak a pécsi önkormányzati cégvezetők

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi önkormányzati társaságok vezetőinek prémiumáról döntöttek a képviselő-testület Költségvetési és Gazdasági Bizottságának legutóbbi ülésén. Érdekesség, hogy két olyan cégvezetői is díjazásban részesült – Brandstetter Gábor, a Tettye Forrásház, valamint Siptár Dávid, az állatkert ügyvezetője –, aki már távozott posztjáról.

Információink szerint a testület döntése értelmében legtöbbet Szabó Szilárd, a pécsi vagyonhasznosító vezetője több mint bruttó 13 millió forintot vihet haza, Csúcs Zoltán, a városfejlesztési társaság első embere pedig csaknem 8,5 milliót.

Bruttó 8 milliót kapott Vida János, a Pétáv ügyvezetője, míg a biokomos Meixner Barnát 3,5 hónapnyi cégvezetésért 3 millió forint illeti.

Két olyan vezető is többmilliós összeghez jutott, aki már otthagyta a korábban általa irányított céget: a Tettye Forrásház éléről minap távozó Brandstätter Gábor több mint kétmillióval, míg az állatkertet irányító Siptár Dávid kétmillióval gazdagodott.

Előző sztori

Luxus? 95 millióért kelt el egy ingatlan Pécsett, de van jóval drágább is

Következő sztori

Cseh Laci szépen, hetedik hellyel fejezte be karrierjét

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1