Ellák

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fontos változások a PAPI-ban júniustól

Csökkent az igény a programra - közölter az önkormányzat.

Hirdetés

A PAPI több mint két hónapja alatt összesen csaknem 900 pécsi idősnek segítettek az önkormányzat szociális területen dolgozó munkatársai, önkéntesek élelmiszer és gyógyszervásárlással, valamint postai csekkek befizetésével.

A PAPI indulása óta megváltozott az élet és a körülmények és a PAPI-ban dolgozó önkéntesek többsége is visszatért eredeti tevékenységéhez. Ezzel párhuzamosan jelentősen csökkent az igény az időseket otthonukban ellátó szolgáltatásra – közölte az önkormányzat.

Június 2-ától a PAPI kizárólag azokat a 65 év feletti pécsi időseket látja el, akiknek nincs sem pécsi hozzátartozója, sem más segítője, aki be tud vásárolni nekik.

A PAPI-ban dolgozók jövő keddtől csak alapvető élelmiszereket szereznek be, és ezeket is vagy ugyanabból az üzletláncból, vagy a legközelebbi boltból. További változás, hogy a PAPI a jövőben hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 16 óra között hívható, és ebben az idősávban is üzemel – tudta meg a Pécs Aktuál.

Hirdetés

Előző sztori

Tetőn kapott szívinfarktust egy munkás Pécsen

Következő sztori

Mutyi Pécsen: Az új polgármesterrel megbeszélte, az alpolgármesterrel elintéztette

Legutóbbiak innen: Közélet