Címlap Közlekedés 30-cal lehet ...

30-cal lehet csak menni a Szigeti úton, tovább dolgoznak ott

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Folytatódik a munka a Szigeti úton, az önkormányzat most mindenkit arra figyelmeztet, hogy

csak 30 km/h-ás sebességgel lehet közlekedni, mert a teljes szakaszon a szegélyeken kívüli területeken a munkálatok még számos helyen zajlanak.

A Szigeti út déli oldalán a járdaszakaszon is még lezárásokkal kell számolni. A projekt keretén belül kialakított Safe Cross okos zebra viszont mindkét gyalogátkelőhelyen működik (a Szliven Áruház és a Megyeri tér előtt).

A munkák október .20-ig tartanak majd.

Ezeket kell még befejezni addig:

• A Szigeti út déli oldalán a Tüzér utca és a Huszár utca közötti járdaszakasz helyreállítása (PTE Fogászati Klinika előtti terület) és az itt lévő buszmegálló és buszváró kivitelezése a digitális információs okostáblával együtt.
• A Szigeti úti járda Huszár utca és a Szliven Étteremhez vezető út közötti szakaszának kivitelezése (a társasház előtti járda) és a járdaszakasz melletti vízelvezetés problémájának megoldása.
• A Szliven Áruházzal szembeni buszmegálló és buszváró megépítése.
• A Szliven Áruház előtti kerékpársávban megálló esővíz szakszerű elvezetésének és összegyűjtésének megoldása esővíz szikkasztással.
• A projekt záró szakaszában elkészül a teljes létesítmény mérése, minősítése.
• A kerékpárút forgalomba helyezése csak a műszaki átadás-átvétel lezárása után 30-60 nappal lehetséges.

Kapcsolódó hírünk a témában: