Címlap Közlekedés Útburkolatoka...

Útburkolatokat és járdákat javítanak Pécs egész területén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi vízszolgáltató tájékoztatása szerint a jó idővel és az aszfaltüzemek újraindulásával a héten megkezdődött a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A téli, fagyos időszakban számos hibaelhárítást kellett elvégeznie a Tettye Forrásház szakembereinek, az akkor ideiglenesen helyreállított útszakaszok most vadonatúj burkolatot kapnak.

A szolgáltató megbízásából Pécs 48 pontján több mint 550 négyzetméternyi útburkolatot és mintegy 100 négyzetméternyi járdát állítanak helyre. A tervezetten április végéig befejeződő javítások minden esetben az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint zajlanak.

A héten többek közt a Budai külváros több pontján (Avar utca, Vadász utca), a Szigeti külvárosban (Móré Fülöp utca) és Gyárvárosban (Tétény utca) folynak a munkálatok. Április első hetében kertvárosi helyszíneken (Bogár, Lőtér, Móra Ferenc és Németh László utcák), Makár és Magyarürög városrészekben és a Belvárosban (Mária utca) dolgoznak a szakemberek, április 10-16. között pedig a keleti városrészben (Pécsbánya, Meszes, Borbálatelep) javítják az utakat.