Címlap Krimi Akcióztak a k...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai június 1-jén két komlói férfit fogtak el, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy mindketten drogot árultak Komlón.

A rendőrök az üggyel kapcsolatban további három embert is elfogtak, akik a gyanú szerint a dílerektől vásároltak kábítószert. A négy férfival és a nővel szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mind az öt esetben pozitív eredményt mutatott.

A két terjesztő otthonában kutatást tartottak a rendőrök, amely során készpénzt, kábítószergyanús zöld növényi származékot, kristályos anyagot, valamint kábítószer árusításához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök mind az öt elfogott embert előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A dílereket őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatásukat.

A két férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt, a vevők ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.