Címlap Baranya Ellopta, megr...

Ellopta, megrongálta, majd visszavitte haverja kocsiját egy fiatal férfi Pécsváradon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jármű önkényes elvétele, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetett bűncselekmény miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 22 éves lovászhetényi férfi ellen.

A gyanú szerint a fiatalember 2021. december 25-ről 26-ra virradó éjjel elkötötte ismerőse autóját Pécsváradon. Az utcán parkoló járművet – amelyben benne hagyták az indítókulcsot – a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, vezette és használta annak ellenére, hogy korábban a járásbíróság évekre eltiltotta a járművezetéstől. A gépkocsival ezután balesetet szenvedett, majd a megrongált autót visszavitte oda, ahonnan elhozta.

A rendőrök pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a Komlói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal beismerte tettét a nyomozóknak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.