Címlap Krimi Eltűnt fiatal...

Eltűnt fiatal lányt keresnek a pécsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözi az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Nyerges Roxána Nadint. A lány június 18-án délután a pécsi otthonából ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nyerges Roxána Nadin 150 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja hosszú, egyenes, sötétbarna. Az arcán bal oldalt egy piercing van. Utolsó ismert ruházata: párducmintás rövidujjú felső, térdig érő, sötét szoknya, fekete papucs és fekete női táska.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik – akár névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

A lányt egyébként egy hónappal ezelőtt is keresték eltűnés miatt: