Címlap Kultúra Hoppál Péter ...

Hoppál Péter bekeményített: „Az utcai anarchistákat támogató NoÁr nem kap több állami támogatást”

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Olyan biztos nem lesz, hogy destruktív, utcai anarchistákat támogató okiratot aláírnék. Merthogy NoÁrt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta jelentős milliókkal és nagyobb összegekkel” – mondta a frissen kinevezett kultúráért felelős államtitkár a Pestisrácok videójában Molnár Áronról, amit a 444 vett észre.

Hoppál Péter szerint az, aki kisodródik a szélsőségesség ezen perifériájára, az éljen meg a piacról és ne álljon sorba állami támogatásért.

Hoppál beszélt arról is, hogy milyen kultúrpolitikát tervez megvalósítani Csák János miniszter mellett. Nemzetközi kitekintésben szerinte stabil bástyaként kell megsegíteni az európai civilizáció hanyatlását.

Mi lehetünk a kovásza Európának

– mondta, hozzátéve, hogy a magyar társadalomban a kulturális gyökerek megerősítése a cél. Hoppál szerint az elit kiszolgálása helyett a tömegkultúra kiszélesítésére van szükség.

Az ominózus videó, amiben egyébként mások mellett fiával szerepel, IDE KATTINTVA nézhető meg teljes egészében; vagy itt lent.

A Molnár Áronnal fémjelzett noÁr mozgalom egyébként most éppen azon dolgozik, hogy a Wesley János Általános Iskola diákjai egy csodásan felújított környezetben kezdhessék majd el ősszel az új tanévet!