Címlap Politika A Fidesz kere...

A Fidesz keresztülhúzta a saját sajtótájékoztatóját?

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Leleplezést és különösen fontos információkat ígért ma délutánra az ellenzék a város idei költségvetésével kapcsolatban. Legalábbis erről szólt a sajtótájékoztató meghívója.

Most azonban pár perce Vári Attila és Barkóczi Csaba videós bejegyzésben árult el néhány dolgot, miközben a mára meghirdetett sajtótájékoztatót Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető és Kővári János, az ÖPE képviselője tartják.

Pénzügyi alap és a gyerekek

Két javaslatról számolt be most Vári és Barkóci. Eszerint egy pénzügyi alapot hozna létre a Fidesz a családosok, fiatal házasulandók és gyermekeket nevelő családok számára.

Az új pécsi sportkoncepció piaci alapokon nyugodna – derült ki a napokban, ez viszont aggályos Vári Attila szerint. A videóban azt mondja az önkormányzati képviselő, hogy emiatt a gyerekek (vagyis az utánpótlás) kiszorulhatnak a „létesítményekből” és „kiszorulhatnak a délutáni felügyelet alól”. Jó lenne szerinte, ha nem a gyerekek „kárára” töltenék meg a város kasszáját.