A pécsi “Mókuskerék” árnyékában értékelt évet az Összefogás Pécsért

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szervezet szerint a "szemfényvesztésen" kívül más nem igen történt Pécsett a városvezetés első évében, leszámítva azoknak a fejlesztéseknek az ártadását, amelyeket még Páva Zsolték, vagyis az előző városvezetés indított el.  

Azért itt találkoztunk, mert ez egy állatorvosi ló, vagyis inkább mókus, ami itt van mögöttünk, el is neveztük mókuskeréknek. Azért találkoztunk itt, hogy bemutassuk, mi is van az új városvezetés mögött egy év alatt, milyen fejlesztések. Ez itt, ami nem más, mint egy szemfényvesztés

– kezdte sajtótájékoztatóját az Összefogás Pécsért Egyesület, amely szerint további csavar az ügyben, hogy havi 160 ezer forint plusz áfáért állhat az óriáskerék a Lánc utcai rendelő előtt, tehát még ez sem önkormányzati siker, pusztán csak egy magán biznisz.

Kővári János állítja, lényegében olyan fejlesztések folynak a városban, amelyeket 2-3 évvel ezelőtt indított el az előző városvezetés; új fejlesztések nincsenek.

Ezzel az a baj, hogy az ígéretek máshogy szóltak egy évvel ezelőtt: szakmaiságot, átláthatóságot, pécsiséget ígért Péterffy Attila, de ezek közül egyik sem tudott megvalósulni

– magyarázta Kővári, aki szerint az új városvezetés döbtésképtelensége miatt kell majd kiköltöztetni a semmibe a Vásárcsarnok árusait egy évre (erről az ügyről majd önálló cikkben fogunk beszámolni hamarosan – a szerk.); Budapestről importáltak Pécsre cégvezetőket és a legismertebb MSZP-s potentát üzlettársa ad havi 1 millióért tanácsokat – sorolta a problémáit a képviselő.

Videónk is van a sajátos évértékelőről, érdemes megnézni, ezzel ugyanis még nem ért véget az esemény. Sőt:

Előző sztori

Szekszárdon is megjelent Péterffy főátvilágítója: lett is balhé

Következő sztori

Nem támogat semmilyen korlátozást, le- és bezárást vagy távolságtartást a WHO