Címlap Politika Fidesz-show-r...

Fidesz-show-ról beszél a baloldali frakció

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Összecsinálta magát a pécsi Fidesz az önkormányzati átvilágítások miatt, jól teszik – írta aVárosvezető Pécs Jövője Frakciószövetség közleményében, amely a Fidesz csütörtöki közleményére reagált.

Csütörtökön indult az önkormányzat elszámoltatási honlapja, ahol a 2019 óta tartó önkormányzati átvilágítások eddigi eredményeiről tájékozódhatnak a pécsiek. Ezt kifogásolta meg az ellenzék, amely szerint a honlap és az átvilágítások is töb sebből véreznek, és erre a közleményre érkezett a baloldali frakció válasza.

A baloldal szerint „az átvilágítások nyomán kezd egyre világosabbá válni, hogyan sikerült a Fidesznek azt a kisebb csodát véghez vinnie Pécsett, hogy a 2014-es állami adósságátvállalás után, öt év alatt több mint tízmilliárdnyi adósságot halmoztak fel. Úgy látszik nem tűnt el a semmibe a pécsi adófizetők pénze, csupán nem a város fejlesztésére ment, hanem a fideszes haverok zsebében landolt. Itt az ideje annak, hogy végre véget érjen a Fidesz-show és a kétségbeesett, erőtlen mellébeszélés helyett bocsánatot kérjenek a pécsiektől a sok-sok milliárd forintnyi elherdált városi vagyon miatt!”