Címlap Politika Hallgassa meg...

Hallgassa meg, hogyan szondázza a pécsieket a politika!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olvasónkat megtalálták néhány kérdéssel, köztük igen érdekesekkel is. Viszont felvette az egészet. Majd elküldte a Pécs Aktuálnak. 

Egyik olvasónkat felhívta egy közvélemény-kutató cég munkatársa, hogy a pécsi – és kicsit az országos – politikusokról, pontosabban azok megítéléséről faggassa. A kérdések meglehetősen direktek voltak – olvasónk „gázként” hivatkozott rájuk -, de nehéz lenne eldönteni, hogy milyen politikai szervezet rendelhette meg a pécsi kutatást. Mi a jobboldalra tippelnénk a kérdések alapján, de megesküdni erre azért nem mernénk.

Aki találkozott már közvélemény-kutatással, azt nemigen lepik meg a témakörök, de azért a pécsi kérdések között akad „érdekesebb” is. Különösen akkor, amikor rákérdeznek az évek óta visszavonult Csizi Péterre, Pécs egykori fideszes országgyűlési képviselőjére, akitől Mellár Tamás vette el a székét.

Olvasónk felvette a csevejt, de sajnos a beszélgetés elejét nem sikerült neki, ahol a kérdező részletesen is bemutatkozik. Szerencsére az érdemi rész teljes egészében hallható, olvasónk válaszait természetesen kivágtuk a beszélgetésből.

Íme tehát, így szondázza a pécsieket a politika: