Címlap Politika Lemondatná Ká...

Lemondatná Káslert az MSZP

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének lemondását sürgette és a bértámogatási rendszert bírálta pénteken az MSZP alelnöke, aki szerint a kormánynak az emberek védelmére és nem propagandára kellene költenie.

Komjáthi Imre online sajtótájékoztatóján azt mondta, Kásler Miklóstól csak két aláírást akarnak: egyiket az egészségügyi dolgozóknak juttatott azonnali béremelésre és az 500 ezer forint egyszeri juttatás kifizetésére, a másikat pedig a lemondására.

A miniszter adja át helyét egy hozzáértőnek, aki önálló minisztérium élén működteti az egészségügyet!

– szólított fel.

Az MSZP az emberek védelme érdekében meghirdetett online petíciójának támogatását kérte, amelyben a többi között az is szerepel, hogy nem a kieső munkabérre, hanem teljes munkabérre kell nyolcvanszázalékos támogatást adni.

Komjáthi Imre emlékeztetett arra, korábban azt ígérte, hogy egészségügyi sétái során felkeres egy-egy kormányzati plakátot, amire felragasztja véleményét. A most mögötte lévőn az volt olvasható: Az emberek védelmére költsetek, ne propagandára!