Címlap Koronavírus Negatív lett ...

Negatív lett a pécsi adóirodai dolgozó koronavírus tesztje – állítja az önkormányzat

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Le kellett zárni az adóiroda uránvárosi részlegét koronavírus-fertőzés alapos gyanúja miatt- írtuk meg elsőként a múlt héten. Az önkormányzat szerint minden rendben, nem fertőzött az a dolgozó, akinek a férje viszont pozitív lett.

„Mint ismert, április 23-án, csütörtökön este a Pécs Megyei Jogú Város Adóügyi Osztálya egyik munkatársának házastársán elvégzett új koronavírus gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Kollégánk és férje is tünetmentesek voltak és ma is azok, a teszt elvégzésére azért volt szükség, mert a házastárs új munkahelyén ezt szükségesnek látták.

Pénteken kollégánkon klinikai szintű tesztet végeztek, ennek eredménye negatív lett, azaz a megbízható PCR teszt nem mutatta ki rajta a koronavírus-fertőzést.

Szombaton a pécsi önkormányzat Adóügyi Osztálya Endresz György utcai épületének teljes fertőtlenítését elvégeztettük. Az adóiroda ezen a héten zárva tart.

Hétfőn reggel 8 órakor megkezdődött annak az 56 önkormányzati dolgozónak a klinikai szintű koronavírus-tesztelése, akik a szóban forgó adóügyi munkatársunkkal találkoztak az elmúlt hetekben. A tesztek eredményére legkésőbb csütörtökig számítunk, és nyilvánosságra fogjuk hozni őket” – közölte az önkormányzat.