Címlap Politika Pécsi Fidesz ...

Pécsi Fidesz frakció: Péterffy miért takargatja a valóságot azaz Gyurcsányt?

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményt kaptunk a pécsi Fidesztől, amit változtatás nélkül közlünk.


Péterffy miért takargatja a valóságot azaz Gyurcsányt?

Az önkormányzati kampány finisében Péterffy Attila Karácsony Gergelyhez, a DK és az MSZP budapesti főpolgármester-jelöltjéhez dörgölőzik. Csak biztatni tudjuk Pécs jelenlegi polgármesterét, hogy tegyen egy következő lépést és fedje fel a választók előtt, hogy ki is az ő fő- és igazi támogatója. Ha erre mégsem hajlandó akkor segítünk neki!

A tájékozott pécsiek jól tudják, hogy a magát függetlenként eladni akaró polgármester a Gyurcsány-párt halójába került, amely nem ereszti. Péterffy Attila a jelenleginél is több DK-s jelölttel indul a pécsi választáson. Péterffy Attila egyszerűen átjátssza a várost a DK-nak!

Az pécsiek feletti pártalkut a napokban nyilvános csókkal is megpecsételte Péterffy és Dobrev.

Ráadásul nem sokkal azután, hogy Péterffy korábbi fő támogatója, egykori szövetségese éppen a civilség hiányát számonkérve fordult szembe a pécsi polgármesterrel.

Sajnos a fővárosiak jól tudják, hogy az inkompetenciájáról híres Karácsony Gergelyt is Gyurcsány mozgatja. Akinek Karácsony Gergely kampányol, annak Gyurcsány Ferenc kampányol.

A Fidesz pécsi frakciója felszólítja Péterffy Attilát, hogy hagyja abba a pécsiek megtévesztését, végre valljon színt és ismerje be: aki rá szavaz, az Gyurcsányra, vele együtt pedig a háborúpárti baloldalra szavaz!

Június 9-én mi pécsiek is mondjunk nemet Gyurcsány helyi jelöltjére!

a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Pécsi frakciója